KONYA / KARATAY - KARAASLAN ATATÜRK ORTAOKULU

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda yapılan tören ile kutlandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda yapılan program ile kutlandı. Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz şehitlerimizi saygı ile andık.

Mrt

Okulumuz erkek öğrencileri arasında düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvasında; 7-8 sınıflar içinde 7A, 5-6 sınıflar içinde ise 6D şampiyon olmuştur. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Özel eğitim sınıfının daveti üzerine okulumuza gelen meram itfaiye müdürlüğü ekipleri tarafından, öğrencilerimize itfaiyenin görevleri ve yangınlar hakkında bilgi verildi.

Şbt

Öğrencilerimize yönelik MEB İlkyardım Uzmanı İbrahim ÇETİNEL tarafından, "İlkyardım Farkındalık Eğitimi" verildi.

Şbt

Okulumuz İl milli eğitim müdürlüğü tarafından Avrupa Projelerinde Akreditasyon Faaliyetlerinde Konsorsiyum üyeliğine dahil edilmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Kız futbol takımımız, Yıldız Kızlar Müsabakaları Konya 2.si olmuştur. Kızlarımızı ve emeği geçen öğretmenlerini tebrik ederiz.

Ock

Özel öğrencilerimizin beceri derslerinde yaptığı çalışma örnekleri  okulumuz giriş kolidorunda sergilenmektedir. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Konya Büyükşehir Belediyesinin #MedeniyetOkuluProjesi kapsamında düzenlemiş olduğu #HaydiBilBakalım bilgi yarışmasında okulumuz Karatay İlçe 2. si oldu.

İlçe elemelerinde 34 okul arasında finale kalan Karaaslan Atatürk Ortaokulu, Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Ortaokulu ve Ömer Dinçer İmam Hatip Lisesi Proje Ortaokulu arasında yapılan bilgi yarışması sonucunda; Karatay ilçe 2.si olan öğrencilerimiz ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz Özel Eğitim  sınıflarimiz ile Konyamizin kulturel mirası, hoşgörü ve barışın  sembolü Hz Mevlananin, 750.vuslat yildönumunu Seminer ve Semazen programi ile andık.

Ara

Konya Büyükşehir Belediyesinin #MedeniyetOkuluProjesi kapsamında düzenlemiş olduğu "#HaydiBilBakalım" Bilgi Yarışması Karatay İlk tur karşılaşması yapıldı.

Yarışmaya Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Heyecanlı geçen bilgi ve kültür yarışmasında yarı finale kalan okullara 20 Adet Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen Bilimleri, Konya, Türkiye, Dünya ile ilgili sorular soruldu.

Hürriyet Ortaokulu ve  Karaaslan Atatürk İmam Hatip Ortaokulu eleyerek üst tura çıktık.

Yarışma öğrencilerimiz Ramazan DOLAPCI, Alperen ATASEVEN, Oğuzhan ÖKSÜZ ve Umut Eren UĞUR'u tebrik ediyoruz.

Ara

Konya Büyükşehir Belediyesine ait Bilim Tırı okulumuza geldi. Öğrencilerimiz  tırdaki bilimsel atölyeleri izleyerek Bilimin ışığını keşfetti.

Ara

Teknoloji ve Tasarım Dersi öğretmenimiz Fatmanur GÜNEŞ ve öğrencileri tarafından hazırlanan "Temel Tasarım Sergisi" . Öğretmenimiz ve öğrencilerinin emeğine sağlık.

Kas

Okulumuzda düzenlenen program ile 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladık.

Kas

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından "#Güvenliokulyolları" projesi kapsamında okulumuzda bisiklet sürüş eğitimi verildi