KONYA / KARATAY - KARAASLAN ATATÜRK ORTAOKULU

Kas

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından "#Güvenliokulyolları" projesi kapsamında okulumuzda bisiklet sürüş eğitimi verildi

Kas

5.sınıf öğrencilerimiz, Karatay Belediyesi Kent Konseyi tarafından düzenlenen "Filistin Hakkında Konuşmalıyız" adlı tiyatroyu izlediler.

Kas

Milli Mücademizin önderi ve Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan ve devlet adamı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi, saygı, hasret ve minnet ile anıyoruz.

Kas

Özel eğitim sınıfımızdaki öğretmen ve öğrencilerimizin eğitim çalışmaları.

Ekm

Okulumuzda yapılan tören ile cumhuriyetimizin ilanının 100. yılını coşku ile kutladık. Törenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Ekm

2022-2023 yılında okulumuz Fen Bilgisi öğretmeni Ahmet YARAROĞLU öncülüğünde Teknofest yarışmalarında "Akıllı Ulaşım Kategorisinde" 2. tura kalmıştır.

Elde edilen bu başarı sonucu Ahmet YARAROĞLU öğretmenimiz Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başarı belgesi ile ödüllendirilmiştir.

Ekm

16 Ekim 2023 tarihinde yapılan 1. Kazanım Değerlendirme sınavında kendi sınıf düzeyinde ilk 3'e giren öğrencilerimize madalyaları takdim edildi.

5. Sınıf Yabancı Dil Ağırlıklı Seviye Belirleme Sınavı Sonuçları

5. Sınıf Yabancı Dil Ağırlıklı Sınıfını kazanan Asil listedeki öğrencilerimiz 30 Ağustosa kadar kayıt işlemlerini okula Velileri ile gelerek tamamlayacaklardır. Asil Listesinde ismi bulunup 30 Ağustosa kadar kayıt yaptırmayan öğrencilerimizin yerine  Yedek listede bulunan öğrencilerimizden alım yapılacaktır.